Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on menneisyydessä.

Tango del norte

pe 29.7.2022 klo 19:0020:30

20 €

Tango del norte on alansa  huipuista koostuva yhtye, jonka taival alkoi vuosikymmen sitten Astor Piazzollan musiikista ja on vuosien saatossa laajentunut kattamaan tangomusiikkia ja eteläamerikkalaista folklorea laidasta laitaan. Tango del norte on konsertoinut ympäri maata niin konserttisaleissa kuin festivaalilavoillakin, ja esiintynyt lisäksi Espanjassa ja Poznanin Tangofestivaalilla Puolassa. Yhtyeen muusikot ovat olleet tango-opissa Buenos Airesissa ja Yhdysvalloissa, joissa he ovat saaneet ensikäden tietoa mm. Nestor Marconin, Julio Panen, Jose Colangelon, Pablo Estigarribian, Julián Peraltan ja Hector del Curton kaltaisilta tangon suurnimiltä.

Kesällä 2021 Tango del norte palkittiin 2. palkinnolla Astor Piazzollan 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyssä kansainvälisessä kilpailussa, Italiassa, ja vuonna 2018 yhtyeen bandoneonisti, Sami Pirttilahti, voitti kansainvälisen ”Che Bandoneon”-kilpailun Yhdysvalloissa. Tango del norte on työskennellyt vuosien varrella myös lukuisien huippulaulajien, kuten Martin Alvaradon, Romina Biancon, Angelika Klasin, Harri Kaitilan ja Sandra lunan kanssa. Kesällä 2016 Tango del norte julkaisi ensimmäisen CD-levynsä ”Raíces de pasión”, yhdessä argentiinalaisen laulajan, Romina Biancon, kanssa ja kesällä 2018 julkaistiin duolevy, ”Solos & Duos”.

Suonteen soitto -konsertissa Tango del nortelta kuullaan niin argentiinalaisia ja suomalaisia klassikoita kuin modernimpaakin tangoa. Luonnollisesti ohjelmassa on viimekesäisen kilpailumenestyksen johdosta myös Astor Piazzollan musiikkia. Ville ja Sami tarjoavat duo- ja soolosovituksillaan yleisölle vuoroin vauhdin hurmaa ja rauhallisen kauniita tunnelmia.

Tango del norte:

Sami Pirttilahti, bandoneon
Ville Westergård, piano

www.tangodelnorte.net

Liput: 20 euroa. Liput Suonteen soitto-konsertteihin ennakkoon Doerz-verkkokaupasta: https://www.doerz.com/cafe-meijerinliiteri/tango-del-norte/events/39388-20220729-1900.

Lippuja myydään myös ovelta klo 18 alkaen.

Lisätiedot: info@cafemeijerinliiteri.fi

 

 

Tietoja tapahtumasta

Päivämäärä:
pe 29.7.2022
Aika:
19:00–20:30
Hinta:
20 €
Tapahtumaluokka:
Tapahtuman avainsanat:
, ,

Tapahtumapaikka

Café Meijerinliiteri
Kangasniementie 1052
Joutsa, 19650 Finland

Järjestäjät

Café Meijerinliiteri
Suonteen soitto ry