Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on menneisyydessä.

Suonteen Soitto: Liiteritango

pe 7.9.2018 klo 20:0021:30

10€

Syyskuun Suonteen Soitto -konsertissa estradille nousevat laulava kahvinkeittäjä, laulaja-näyttelijä Maija Sydänmaanlakka & Ystävät. Luvassa tangoa Joutsasta Buenos Airesiin, laulelmia ja teatterimusiikkia. Lavalla musiikkiteatterin ammattilaisia, joiden laaja repertuaari läikähtelee yli kuulijoiden iloksi. Tervetuloa nauttimaan pimenevistä syysilloista lyhtyjen ja kynttilöiden valossa, ainutlaatuisessa konserttimiljöössä. Esiintyjät: Maija Sydänmaanlakka (laulu), Tuula Penttilä (laulu, viulu), Martina Roos (laulu) ja Marko Puro (piano).

Syyskuussa Jäähuoneella voi olla jo syksyisen vilakkaa, joten konserttiyleisöä pyydetään pukeutumaan sään mukaan. Bar Jäähuoneessa tarjolla myös vilttejä ja lämmittäviä juomia. Liiteritango -konsertti päättää Café Meijerinliiterin kesäkauden.

***

Lippuja voi varata etukäteen osoitteesta: info@cafemeijerinliiteri.fi tai p. 050-5489428. Liput konsertteihin 10 euroa. Jäähuoneeseen mahtuu rajallinen määrä kuulijoita, joten varmistathan paikkasi varaamalla lippusi etukäteen. Tilaisuuksissa on anniskeluoikeudet. PÄIVITYS 7.9: KONSERTTI ON LOPPUUNMYYTY, OVELTA EI VALITETTAVASTI MYYDÄ ENÄÄ LIPPUJA.

Tietoja tapahtumasta

Päivämäärä:
pe 7.9.2018
Aika:
20:00–21:30
Hinta:
10€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuman avainsanat:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Café Meijerinliiteri
Kangasniementie 1052
Joutsa, 19650 Finland